Onze bedrijfsruimten

Bestaande huurders

Naast de twee bestaande huurders (BARU Services en R3B Safety and Rescue) die al een groot gedeelte van het pand huren, komen er dus nog twee mooie ruimtes op korte termijn bij; respectievelijk van 635 m2 en 1.065 m2. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer unieke fotoвЂs over de wijze waarop onze huidige huurders hun ruimtes hebben ingedeeld!

Beschikbare Ruimte I †Begane grond (straatkant)

De ruimte 1.065 m2 is basic ingericht met een klein kantoor van 80 m2. De ruimte is voorzien van twee elektrische overheaddeuren, TL-verlichting, 230V/400V(32A) stopcontacten en twee gasheaters die de halve ruimte kunnen verwarmen. Bij deze ruimte zijn zes parkeerplaatsen beschikbaar. Verdere indeling en afwerking is in overleg met de huurder af te stemmen. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer unieke foto's!

Beschikbare Ruimte II - Begane grond

De ruimte van 635 m2 maakt nu nog deel uit van ГГn van de huurders. De ruimte wordt afgescheiden door middel van brandwerende en isolerende wanden. Verder wordt de ruimte voorzien van LED-verlichting en 230V en 400V aansluitingen. De ruimte is voorzien van een water- en gasaansluiting en riolering. In de noordelijke buitenwand wordt een nieuwe elektrische overhead deur geplaatst. Er bestaat een optie tot het plaatsen van een tweede overhead deur. Bij deze ruimte zijn vijf parkeerplaatsen beschikbaar. Verdere indeling en afwerking is in overleg met de huurder af te stemmen. Klik op de afbeelding hiernaast om een indruk te krijgen van de eventuele mogelijkheden van deze ruimte!

Beschikbare Ruimte III - Begane grond

In een later stadium komt er nog een ruimte van 500 m2 beschikbaar. Ook deze ruimte maakt nu nog deel uit van ГГn van de huurders. De ruimte wordt afgescheiden door middel van brandwerende en isolerende wanden. Het plafond wordt tevens voorzien van brandwerende en isolerende afwerking. Verder wordt de ruimte voorzien van LED-verlichting en 230V en 400V. De ruimte is voorzien van een water, gedeeltelijk verwarming, een wasruimte en twee toiletten. In de ruimte bevindt zich een verwarmde werkplaats met een 1,0 tons kraanbaan. Er is een elektrische overhead deur aanwezig met loopdeur. Bij deze ruimte zijn vijf parkeerplaatsen beschikbaar. Verdere indeling en afwerking is in overleg met de huurder af te stemmen.

Contact

Bent u geinteresseerd in het huren van een ruimte in ons industrieel pand? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het onderstaande contactformulier

Vul astublieft uw naam in.
Vul astublieft een geldig e-mailadres in.
Vul astublieft een bericht in.
Uw bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Verzenden mislukt!